Ankara Üniversitesi Senatosu tarafından kabul edilen Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü program kontenjan ve kabul koşullarına göre, OBS üzerinden başvuruda bulunan ve ilgili Anabilim Dalı/Dalları tarafından yapılan bilimsel değerlendirme sınavı sonucunda, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin ilgili hükümlerince jüri tarafından başarılı bulunan adayların listesi 12 Eylül 2017 tarihi itibariyle Enstitümüz resmi web sayfasında yayınlanacaktır.
Yayınlanan listede adı geçenlerin online başvuru esnasında sisteme girdikleri bilgiler ile kayıt sırasında Enstitümüze sunacakları evraklar arasında herhangi bir uyuşmazlık tespit edilmesi durumunda adayın kaydı Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim Yönetmeliği’nin 53/5 maddesi uyarınca Enstitümüz tarafından yapılmayacaktır.
Ayrıca, kesin kayıt işleminin adayların şahsen ya da ıslak imzalı dilekçe ile vekalet verecekleri kişi tarafından yapılması gerekmektedir.
Önemle duyurulur.